ACTUALITAT

 • Curs 21-22 MATRÍCULA OBERTA

  A partir de l’1 de setembre ens tornaràs a trobar a l’horari habitual.

  També ens podeu fer arribar les vostres consultes via mail o per telèfon. Contacte

 • 1r Cicle de Cambra

  Molt contents d’anunciar-vos que des d’ Acció Musical hem organitzat el 1r CICLE de CAMBRA i SOLISTES.  El cicle està format per 3 concerts. Us fem un petit resum i us animem a gaudir de la música de les 3 propostes. 

  1r CONCERT:  RECITAL DE PIANO “ Fauré intime” pel pianista valencià Joan Ramon Company. 20 de març a les 17.30h a l’Auditori municipal

  2n CONCERT:  Secció “De Cambra Amateur” concert a càrrec d’ alumnes de l’ Artcàdia d’entre 15 a 20 anys. Aquests alumnes prèviament rebran una masterclass durant 2 dies amb Joan Ramon Company. Concert 27 de març a les 18.30h a l’Auditori municipal.  

  3r CONCERT: Secció “De Cambra  Joves emergents” per joves d’alta formació, estudiants de l’últim curs de l’ IEA Oriol Martorell. Els instruments que trobarem són:Piano, violí, trompeta i violoncel. Concert 15 de maig a les 18.30h a l’ Auditori municipal

  Preus públic general:

  Entrada per un concert 5 euros

  Entrada per dos concerts 8 euros

  Entrada per tres concerts  11 euros

  Reserva d’entrades a través del mail artcadia.info@gmail.com o per telèfon (whatsap) 678218817

 • Els Petits Concerts de Sant Josep

  Enguany, els Petits Concerts de Sant Josep tindran un format especial, farem un seguit de concerts espaiats durant tot el cap de setmana del 19, 20 i 21 de març. El divendres gaudirem del COR JUVENIL a la Sala de Petit Format. Les ORQUESTRES INFANTIL i JUVENIL, i el GRUP DE PERCUSSIÓ faran un concert al Parc de Canyelles el dissabte al matí i per acabar, el diumenge al migdia, podrem veure les actuacions dels Combos Moderns a la Plaça del Mirador. Tots els actes amb aforament i accçes regulat. Us esperem!

 • Musiquem per Nadal 2020

  Amb totes les mesures de prevenció i seguretat, el dissabte 12 de desembre al migdia vam poder gaudir del Concert Musiquem per Nadal. Va ser a l’ Auditori, amb l’ Orquestra i el Cor Juvenil d’ Acció Musical que van interpretar des de nadales al conegut Bohemian Rhapsody de Queen. Una sort, amb els temps que córren, tenir aquesta oportunitat d’ensenyar al públic la feina que han fet aquests darrers mesos. Una molt bona feina.

 • Hora del conte 2020

  Com ja es tradició pels volts de Santa Cecília, els nens i nenes de l’ Orquestra Infantil preparen el Concert de l’ Hora del Conte de la Biblioteca Municipal. Enguany, per la pandèmia, tot s’ha retressat una mica, però finalment, hem pogut gaudir del concert aquest dissabte 12 de desembre a l’ Auditori Municipal. Aquesta vegada el conte musicat de creació pròpia es titulava “Salvem el Planeta Terra” i explicava les idees d’un grup d’amics per millorar l’estat ambiental del nostre planeta. Un argument interessant amenitzat amb temes com la Gran Eufòria de Joan Dausà o We will rock you de Queen. Felicitats!

 • Novetat setembre: Música en Acció! Per infants i joves Setembre 2020

  Esperem que estigueu gaudint de les vacances, nosaltres també però amb moltes ganes de començar a escalfar motors les dues primeres setmanes de setembre.
  Per combatre l’avorriment hem preparat Música en Acció! 4 dies d’activitat, els dimarts i dijous de 10h a 13h, amb les agrupacions musicals de l’entitat: orquestra infantil i juvenil, grup de percussió, cor petits músics i juvenil. Els diferents grups combinaran una estona d’assaig amb altres activitats com tallers de percussió, moviment, veu…en funció de l’edat seran diferents i també tindrem un temps d’esbarjo i lleure a l’exterior amb jocs dirigits.
  Es tracta doncs de tenir ganes de gaudir i passar-ho bé, encara en temps de vacances, d’una forma lúdica i diferent, tan si ets membre de l’agrupació com sinó t’esperem hi serà una manera de conèixer-nos i provar.
  Mesures sanitàries: Tal com vam dur a terme durant l’activitat dels casals d’estiu seguirem les mesures recomanades per la Covid en quan els protocols establertsDies: Dimarts i dijous (1, 3, 8 i 10 de setembre)Horari: 10h a 13h (preguntar si necessiteu acollida)
  Preu pels 4 dies:Socis : 10 eurosNo socis: 30 euros(Els alumnes matriculats a l’Escola de música Artcàdia pel curs 20-21 automàticament són socis de l’entitat)
  Places limitades
  Es pot pagar en efectiu o bé per transferència bancària al no de compte:ES40 0081 0004 3800 0170 3879
  Només cal que facis la inscripció al següent enllaç:
  https://forms.gle/zTy49DWdjnhM2uYV6
  Esperem doncs que us animeu a venir i participar d’aquesta proposta!! Qualsevol dubte ens escriviu.

 • MATRÍCULA OBERTA Curs 2020-2021

  SECRETARIA oberta a partir de l’ 1 de setembre

  Més informació: artcadia.info@gmail.com

  OFERTA CURS 2020-2021

  1. MÚSICA EN FAMÍLIA: de 0 a 3 anys
  2. SENSIBILITZACIÓ MUSICAL: de 3 a 5 anys
  3. INICIACIÓ MUSICAL: 6 i 7 anys

  4. AGRUPACIONS MUSICALS per a totes les edats:

  ORQUESTRA INFANTIL

  ORQUESTRA JUVENIL

  JOCVA (Jove Orquestra de Castellar del Vallès)

  COMBOS MODERNS (a partir de 6è de primària fins a adults)

  COR JOVE

  GRUP DE PERCUSSIÓ

  5. MÈTODE SUZUKI. Violí i Violoncel a partir dels 3 anys

  6. INSTRUMENTS: bateria, saxo, clarinet, violí, piano, violoncel, guitarra, baix, flauta travessera, trompeta, cant i guitarra elèctrica.

 • ESTIU 2020 Aquest estiu més que mai.

  En aquest enllaç trobareu tota la INFORMACIÓ i la INSCRIPCIÓ de les propostes que hem preparat per aquest estiu.

  https://acciomusicalcastel.wixsite.com/website

  1- ARTESTIU: Petits de 3 a 7 anys

  2- ESCENA, LLEURE I ACCIÓ! : De 2n de primària a 1r ESO ( activitats per grup d’edats)

  3- LAM. Landscape music experience. A partir d’11 anys fins 4t ESO

  4- CURSOS INTENSIUS PER A JOVES I ADULTS. (A partir d’11 anys)

  • Iniciació a l’acompanyament de cançons amb guitarra o ukelele
  • Curs d’Introducció a la Producció Musical
  • Curs de Musescore (edició de partitures)

  5- CLASSES D’INSTRUMENT MUSICAL (individual o en parella) per a totes les edats.

 • Actes i concerts cancel·lats. Curs 19/20

  Benvolguts/es socis i sòcies,

  Ningú preveia que amb tan poc temps les coses canviarien tan radicalment. Teníem previstos diferents concerts i actes pel curs 2019-2020 que malauradament hem hagut d’anul·lar. Ara el més important és vetllar per la salut de tothom i la responsabilitat col.lectiva.

  • 21 /03/20 “Petits Concerts” de Sant Josep a la Plaça Major, amb la participació del Cor Petits Músics i la Tradiartcàdia amb un repertori de danses tradicionals per ballar i xocolatada. A la segona part de la festa, concert dels Combos Moderns de l’ entitat amb temes “patxangueros” i servei de bar.
  • 29/03/20Excursió, dinar i Concert de l’ Orquestra Infantil a Sant Feliu del Racó.
  • 18 i 19 /04/ 20 Acampada i Concert de l’ Orquestra Juvenil a Castellar Vell
  • 10/05/20 Passejada Musical
  • 6/6/20 Mostra de Final de Curs. 10è aniversari de l’ Artcàdia
  • 2n Festival de Combos– data pendent de concretar al juny.

  Cesk Freixas - Cancel·lat el concert de Manresa


 • Concert BSO Clàssics de Cinema

  El dissabte 16 de febrer vam gaudir del Concert que ens van oferir la JOCVA i Castellar Swing Band interpretant temes de BSO de clàssics del cinema dins de la programació de la Mostra de Cinema BRAM! Més de 200 persones van omplir l’ Auditori per escoltar temes de pel·lícules com Un Americà a París, Wide Side Story o Cantant Sota la pluja. 40 músics a dalt de l’escenari i un públic entregadíssim que va reclamar fins a 2 bisos abans de donar per acabat l’acte.