ACTUALITAT

HORA DEL CONTE 2022- SANTA CECÍLIA

MOSTRA DE FINAL DE CURS – JUNY 2022

CONCERT DE CAMBRA AMATEUR.

 • 2n FESTIVAL DE COMBOS
 • Concert de Cambra Amateur
 • 6a edició “Petits Concerts de Sant Josep”
 • JAM Homenatge a Pau Riba
 • JOCVA & BEETHOVEN
 • Hora del Conte amb l’ Orquestra Infantil

  A les 11.30h  del dissabte 20 de novembre la Bibioteca Municipal Antoni Tort es va omplir de goma a gom per gaudir de l’ HORA DEL CONTE. Un any més per celebrar Santa Cecília, l’Orquestra Infantil va ser la protagonista de la sessió.  Aquesta vegada, una història de creació pròpia que coincidint amb el dia internacional dels Drets dels Infants, ens va explicar la importància de conèixer aquests drets i el treball col·lectiu necessari per garantir-los.  “Saps quin diu és avui Blai?” era el títol del conte musicat pels més joves de l’ escola que ens van interpretar temes com el Can-Can de Offenbach. Molt bona feina nois i noies!

 • JAMS AL CALISSÓ

  Des de l’associació estem molt contents d’anunciar-vos un nou projecte que engeguem conjuntament amb les entitats Fan Music, Cal Gorina  i amb la col·laboració de l’Ajuntament. 
  El projecte consisteix a unes Jams sessions de música obertes a tots els estils  que es faran TOTS els divendres de 9 a 11:00 del vespre al bar del Calissó
  Què és una jam session?? Si no sabeu què és una jam el millor és que vingueu a viure-ho i si us animeu participar-hi. Una jam s’inicia normalment amb un grup de músics responsables de portar la jamm que fan un mini concert d’unes 3 o 4 peces per després posar-se a disposició de la gent del públic que hi vulgui participar. I llavors en funció dels participants que pugin es decideix un repertori, o bé s’improvisa sobre una base, i es va veient sobre la marxa. O sigui es converteix en un concert improvisat on tothom hi té cabuda.

  Des d’Acció Musical ho veiem com una aposta molt interessant. En primer lloc pel fet de poder simplement gaudir de la música en viu en un local emblemàtic del poble mentre es pren alguna cosa. En segon lloc perquè serà un espai de trobada amb altres músics, on es podran veure tocar i tindran la possibilitat d’establir lligams, inicar projectes, perdre la vergonya, motivar-se per a practicar amb l’objectiu de poder participar a la jam. 

  Si us animeu a pujar a l’escenari, tenim un nou mail perquè pugueu fer arribar les vostres propostes musicals. 
  jamsalcalisso@gmail.com

  És important que hi posis:
  – Nom de la peça.
  – Link al youtube de la versió que teniu al cap.
  – Tonalitat en què us aniria bé (opcional).
  Envieu un mail i intentarem preparar-ho tan aviat com sigui possible.


  Esperem les teves propostes i ens veiem a les jams!!

 • Curs 21-22 MATRÍCULA OBERTA

  A partir de l’1 de setembre ens tornaràs a trobar a l’horari habitual.

  També ens podeu fer arribar les vostres consultes via mail o per telèfon. Contacte

 • 1r Cicle de Cambra

  Molt contents d’anunciar-vos que des d’ Acció Musical hem organitzat el 1r CICLE de CAMBRA i SOLISTES.  El cicle està format per 3 concerts. Us fem un petit resum i us animem a gaudir de la música de les 3 propostes. 

  1r CONCERT:  RECITAL DE PIANO “ Fauré intime” pel pianista valencià Joan Ramon Company. 20 de març a les 17.30h a l’Auditori municipal

  2n CONCERT:  Secció “De Cambra Amateur” concert a càrrec d’ alumnes de l’ Artcàdia d’entre 15 a 20 anys. Aquests alumnes prèviament rebran una masterclass durant 2 dies amb Joan Ramon Company. Concert 27 de març a les 18.30h a l’Auditori municipal.  

  3r CONCERT: Secció “De Cambra  Joves emergents” per joves d’alta formació, estudiants de l’últim curs de l’ IEA Oriol Martorell. Els instruments que trobarem són:Piano, violí, trompeta i violoncel. Concert 15 de maig a les 18.30h a l’ Auditori municipal

  Preus públic general:

  Entrada per un concert 5 euros

  Entrada per dos concerts 8 euros

  Entrada per tres concerts  11 euros

  Reserva d’entrades a través del mail artcadia.info@gmail.com o per telèfon (whatsap) 678218817

 • Els Petits Concerts de Sant Josep

  Enguany, els Petits Concerts de Sant Josep tindran un format especial, farem un seguit de concerts espaiats durant tot el cap de setmana del 19, 20 i 21 de març. El divendres gaudirem del COR JUVENIL a la Sala de Petit Format. Les ORQUESTRES INFANTIL i JUVENIL, i el GRUP DE PERCUSSIÓ faran un concert al Parc de Canyelles el dissabte al matí i per acabar, el diumenge al migdia, podrem veure les actuacions dels Combos Moderns a la Plaça del Mirador. Tots els actes amb aforament i accçes regulat. Us esperem!