Artcàdia

1r Cicle de Cambra

Molt contents d’anunciar-vos que des d’ Acció Musical hem organitzat el 1r CICLE de CAMBRA i SOLISTES.  El cicle està format per 3 concerts. Us fem un petit resum i us animem a gaudir de la música de les 3 propostes. 

1r CONCERT:  RECITAL DE PIANO “ Fauré intime” pel pianista valencià Joan Ramon Company. 20 de març a les 17.30h a l’Auditori municipal

2n CONCERT:  Secció “De Cambra Amateur” concert a càrrec d’ alumnes de l’ Artcàdia d’entre 15 a 20 anys. Aquests alumnes prèviament rebran una masterclass durant 2 dies amb Joan Ramon Company. Concert 27 de març a les 18.30h a l’Auditori municipal.  

3r CONCERT: Secció “De Cambra  Joves emergents” per joves d’alta formació, estudiants de l’últim curs de l’ IEA Oriol Martorell. Els instruments que trobarem són:Piano, violí, trompeta i violoncel. Concert 15 de maig a les 18.30h a l’ Auditori municipal

Preus públic general:

Entrada per un concert 5 euros

Entrada per dos concerts 8 euros

Entrada per tres concerts  11 euros

Reserva d’entrades a través del mail artcadia.info@gmail.com o per telèfon (whatsap) 678218817