Qui som

Acció musical Castellar és una associació cultural sense ànim de lucre que promou el desenvolupament de tot tipus d’activitats de caràcter cultural, especialment dins l’àmbit musical i artístic, per tal de fer una tasca al servei de la cultura a la nostra vila i ampliar així les possibilitats musicals i humanes dels seus membres.

L’eix vertebrador de l’associació són les diferents agrupacions instrumentals i vocals que tenen una activitat regular al llarg de l’any.

Per tal de nodrir i donar formació als membres de les agrupacions l’associació gestiona l’Escola de música Artcàdia que disposa d’un pla d’estudis amb diferents programes segons les edats i necessitats dels alumnes. 

La promoció i difusió artística i musical és un altre dels pilars que dóna sentit a l’entitat. Realitzant programacions de concerts tan clàssics i moderns, recentment amb el 1r Cicle “De Cambra”. L’organització de cursos i masterclasses així com seminaris i conferències al voltant de la música i les diferents disciplines artístiques. Participant i fent xarxa amb altres entitats de Castellar i proposant diferents activitats com els Petits Concerts de St. Josep, les Passejades Musicals i les activitats d’estiu: Artestiu, LAM…