Qui som

ARTCÀDIA som un equip de professionals artístics dirigits per Laia Rocavert Homet, impulsora i promotora d’aquest projecte.

Laia Rocavert Homet

Inicia els seus estudis de piano als 6 anys amb la professora Magda Caballé a Castellar del Vallès i posteriorment continua els seus estudis al Conservatori de Sabadell amb l’especialitat de Violoncel on obté el títol professional, durant aquesta etapa rep classes de diferents professors. Continua els estudis superiors amb Peter Thiemann i realitza els estudis de doctorat sota la tutela de la Dra. Teresa Malagarriga obtenint el Diploma d’estudis avançats (DEA) en didàctica de la música a la UAB, universitat on abans també havia obtingut la Llicenciatura de Biologia i que l’havia portat a fer una estada durant un curs acadèmic a Roma per ampliar els seus coneixements.

La seva inquietud per la pedagogia musical la porta a fer diferents cursos de formació i perfeccionament en temes de didàctica i s’especialitza dins la metodologia Suzuki en l’especialitat de violoncel, primer a Madrid amb la professora Arantza López i posteriorment a Lió i a Marsella amb els professors Rubén Rivera i Chantal Darietto-Latil. També ha fet cursos amb d’altres professors formadors com Carey B.Hockett (EEUU), Anja Maja (Finlàndia), Penny Heath (Anglaterra)… així com també forma part del grup REMIS Sant Cugat que actualment s’ha constituït com una associació pel desenvolupament i la recerca en temes de didàctica musical.

Ha treballat a diferents escoles municipals de música: Castellterçol, Vacarisses, al projecte de música integrada a l’escola CEIP Agrupació Sant Jordi (Fonollosa) durant l’època d’estudiant també passa per unes quantes escoles d’arreu fent diferents interinatges i substitucions. També treballa a centres privats concertats com el Montcau la Mola, col·legi Servator i la Fundació Collserola lloc on hi treballa intensament durant 5 anys i del 2010-2015 a l’escola Fedac Castellar la Immaculada.

L’any 2005 té la necessitat de començar el seu projecte pedagògic personal fent una aula musical particular que mica en mica va anar creixent i acaba prenent forma amb l’obertura el curs 2010 d’Artcàdia un centre de formació creació i producció artística a Castellar del Vallès. Aquest és un projecte que va creixent dia a dia amb molta il·lusió i obert als nous temps.

Des del 2007 també és professora a l’Escola de música Conservatori Victòria del Àngels de Sant Cugat del Vallès.