Artcàdia

Novetat setembre: Música en Acció! Per infants i joves Setembre 2020

Esperem que estigueu gaudint de les vacances, nosaltres també però amb moltes ganes de començar a escalfar motors les dues primeres setmanes de setembre.
Per combatre l’avorriment hem preparat Música en Acció! 4 dies d’activitat, els dimarts i dijous de 10h a 13h, amb les agrupacions musicals de l’entitat: orquestra infantil i juvenil, grup de percussió, cor petits músics i juvenil. Els diferents grups combinaran una estona d’assaig amb altres activitats com tallers de percussió, moviment, veu…en funció de l’edat seran diferents i també tindrem un temps d’esbarjo i lleure a l’exterior amb jocs dirigits.
Es tracta doncs de tenir ganes de gaudir i passar-ho bé, encara en temps de vacances, d’una forma lúdica i diferent, tan si ets membre de l’agrupació com sinó t’esperem hi serà una manera de conèixer-nos i provar.
Mesures sanitàries: Tal com vam dur a terme durant l’activitat dels casals d’estiu seguirem les mesures recomanades per la Covid en quan els protocols establertsDies: Dimarts i dijous (1, 3, 8 i 10 de setembre)Horari: 10h a 13h (preguntar si necessiteu acollida)
Preu pels 4 dies:Socis : 10 eurosNo socis: 30 euros(Els alumnes matriculats a l’Escola de música Artcàdia pel curs 20-21 automàticament són socis de l’entitat)
Places limitades
Es pot pagar en efectiu o bé per transferència bancària al no de compte:ES40 0081 0004 3800 0170 3879
Només cal que facis la inscripció al següent enllaç:
https://forms.gle/zTy49DWdjnhM2uYV6
Esperem doncs que us animeu a venir i participar d’aquesta proposta!! Qualsevol dubte ens escriviu.