Artcàdia

Concert de Santa Cecília 2019

Divendres passat, 22 de novembre, vam celebrar Santa Cecília amb l’estrena de dues agrupacions més d’ Acció Musical Castellar: l’ Orquestra Juvenil i el Cor Jove. Va ser a l’església de Sant Esteve, davant d’un públic nombrós que no va témer la pluja, L’Orquestra Juvenil, formada per una trentena de nois i noies d’entre 10 i 14 anys, va presentar un petit repertori de peces de diferents llocs del món. Peces que, tot i que no ser escrites amb aquesta finalitat, les podem considerar himnes per aquests indrets: El còndor pasaAmazing graceMàzeltov, i fins i tot va sonar un tema de Txarango, grup que per les generacions joves és gairebé un grup d’himnes.

El Cor Jove també es va presentar davant del públic. Una desena de cantaries van oferir un repertori modern, amb la intenció, a poc a poc, d’anar creixent en nombre.