Uncategorized

HA ARRIBAT’ NAR A DALT!!!


El proper dissabte 12 de desembre us esperem a tots a l’Auditori on us presentarem un petit espectacle familiar al voltant del Nadal, la cantata escènica Ha arribat ‘nar dalt! amb text de la Montserrat Casademunt i música de la Guida Sellarès i Pau Jorquera.

Aquesta és una proposta conjunta amb els cantaires del Cor Sant Esteve i alumnes de Sensibilitzaió P5, Iniciació musical i el Grup de grans de teatre de l’Artcàdia, acompanyada instrumentalment per professors de l’escola.

La cantata és fresca, divertida, i els nens, des dels més petits fins als més grans, són, amb permís dels dimonis, cansats dels soroll que fan aquests pastors que cada any celebren el Nadal, els vertaders protagonistes.

Ens fa molta il·lusió presentar aquest projecte i col·laborar amb una entitat com el Cor Sant Esteve que enguany celebra el seu 30è aniversari.

És per això que esperem que animeu a familiars, amics i coneguts a venir a passar una bona estona la tarda de dissabte i començar escalfar motors de cara les festes nadalenques!!!

Les entrades es poden adquirir anticipadament a l’Artcàdia per 3 euros

cartell ha arribat Nar dalt2