Cursos, tallers i casals

CASAL D’HIVERN del 23 de desembre del 2021 al 7 de gener de 2022

Aquest Nadal tenim una nova proposta de Casal per infants de 3 a 12 anys,

Vine a “LA TRIBU”!!

“La Tribu” és un casal  on fusionem el lleure, la natura , les tradicions i el desenvolupament artístic.

Com que tenim la sort de viure envoltats de natura pensem que és un moment per endinsar-nos-hi, conèixer-la, gaudir-la, ajudar-la i sentir-la com el jardí de casa nostra.

Juntament amb la connexió amb la natura, l’art (música, arts plàstiques i expressió corporal) serà una altra eina que farem servir per poder expressar-nos lliurement, creant així una simbiosi entre natura i art que creiem molt important tan en el desenvolupament d’aquests nens i nenes com en el seu propi gaudi i també treballant les tradicions (de la vila i el seu entorn) sempre des de la perspectiva del lleure.

La proposta rau en no fer llargs desplaçaments, sinó en conèixer l’entorn material i natural proper als infants i la sort de tenir el bosc tan a prop de casa. Així seran infants més feliços i compromesos amb la sostenibilitat perquè sentiran seu el territori i sabran valorar i respectar l’entorn.

A La Tribu d’hivern coneixerem les barraques de Pedra Seca dels voltants de la Vila (Sant Llorenç del Munt i l’Obac en té més de mil i és la major concentració de Catalunya) i gràcies al gran nombre de barraques que darrerament s’han restaurat estan en  perfectes condicions per visitar-les i entendre aquestes edificacions populars. Coneixerem els diferents entorns i definirem la nostra tribu a un territori on les barraques eren de gran importància per la gent,  entenent així i descobrint tradicions properes i com que serem a l’hivern aprofitarem per descobrir les de celebració del solstici d’hivern, moment en què els dies són els més curts de l’any però és en aquest moment quan comencen a allargar-se. Celebrem el triomf de la llum sobre la foscor i l’inici del compte enrere perquè arribi la primavera.

HORARIS i PREUS

Setmana 1: 23, 24 desembre= 18€

Setmana 2 :27 al 31 de desembre = 45€

Setmana 3 : 3 al 5 i 7 de gener = 36€

Dies esporàdics: 12€

(10% dte 2n germà)

Horari: de 9h a 13h.*

*acollida de 8h a 9h i de 13h a 14h

Acollida: 2,5€/h

Inscripcions al següent enllaç: https://forms.gle/u1a1NHoETJEo47QcA