Cursos, tallers i casal d’estiu

Música en Acció! Per infants i joves. Setembre 2020

Inscripcions al següent enllaç:
https://forms.gle/zTy49DWdjnhM2uYV6

 

 

ESTIU 2020. Aquest estiu més que mai

Sense cap dubte, aquest estiu és un estiu diferent. Des d’Acció Musical estem treballant intensament per garantir que les nostres propostes d’estiu s’adaptin al moment que estem vivint oferint una QUALITAT EDUCATIVA EN TEMPS DE LLEURE, controlant  per la SEGURETAT HIGIÈNICA I DE SALUT i i vetllant en tot moment pel BENESTAR EMOCIONAL dels infants.

En aquest enllaç trobareu tota la informació de cada una de les propostes, horaris, preus,  l’equip de professionals i la possibilitat de fer la inscripció online. https://acciomusicalcastel.wixsite.com/website

Us avancem un petit resum de les propostes:

1- ARTESTIU (a partir d’ I3 a 1r de primària) Música, arts escèniques, arts plàstiques i lleure.

2- ESCENA, LLEURE I ACCIÓ! (a partir de 2n de primària a 1r ESO) Música, arts escèniques, arts plàstiques, lleure i anglès (grups per edats)

3- LAM. Landscape music experience. (a partir de 5è de primària a 4t ESO) Música, entorn i aventura. Una experiència única on l’aventura de conèixer el nostre entorn natural a través d’excursions, bicicleta, remullar-se al riu…i fer música a llocs insòlits seran els protagonistes d’aquesta setmana única que acabarem amb un petit concert a un lloc molt especial. Tant si toques un instrument com sinó podràs participar d’aquesta experiència ben a prop de casa.

4- CURSOS INTENSIUS (a partir d’11 anys fins adults)

            -Iniciació a l’acompanyament de cançons amb guitarra o ukelele

            – Introducció a la producció musical

            – Curs de Musescore (edició de partitures)

5- CLASSES D’INSTRUMENT MUSICAL (individuals o en parella per a totes les edats)

 

 

 

 

img-20200724-wa0003