ESTIU 2021

ESTIU 2021

Sense cap dubte, aquest estiu és un estiu diferent. Des d’Acció Musical estem treballant intensament per garantir que les nostres propostes d’estiu s’adaptin al moment que estem vivint oferint una QUALITAT EDUCATIVA EN TEMPS DE LLEURE, controlant  per la SEGURETAT HIGIÈNICA I DE SALUT i i vetllant en tot moment pel BENESTAR EMOCIONAL dels infants.

En aquest enllaç trobareu tota la informació de cada una de les propostes, horaris, preus,  l’equip de professionals i la possibilitat de fer la inscripció online. https://acciomusicalcastel.wixsite.com/website

Us avancem un petit resum de les propostes:

1- ARTESTIU (a partir d’ I3 a 1r de primària) Música, arts plàstiques i lleure.

2- ESCENA, LLEURE I ACCIÓ! (a partir de 2n de primària a 1r ESO) Música, arts escèniques, arts plàstiques, lleure i anglès (grups per edats)

3- LAM. Landscape music experience. (a partir de 6è de primària a 4t ESO) Música, entorn i aventura. Una experiència única on l’aventura de conèixer el nostre entorn natural a través d’excursions, bicicleta, remullar-se al riu…i fer música a llocs insòlits seran els protagonistes d’aquesta setmana única que acabarà amb un petit concert a un lloc molt especial. Tant si toques un instrument com sinó podràs participar d’aquesta experiència ben a prop de casa.

5- CLASSES D’INSTRUMENT MUSICAL (individuals o en petits grups per a totes les edats)