Teatre i Expressió corporal

TALLER DE TEATRE 

1h15’/semana, d’octubre a maig

GRUP 1: 4rt, 5è i 6è de primària. Dimarts de 18h a 19:15h

GRUP 2Alumnes d’ESO. Dimarts de 19:15h a 20:30

OBJECTIUS GENERALS

El teatre en infants és molt més que una activitat per desinhibir. Les classes de teatre es converteixen en un espai on nens i nenes, nois i noies, s’hi troben a gust i van perdent les pors; la por a parlar en públic, a contestar als mestres amb veu alta, a dir el que pensen…

Més enllà del fet artístic, els exercicis que es fan en un classe de teatre reforcen la seguretat, la decisió i l’autoestima i és per això que acaba sent una excel·lent activitat complementària.

OBJECTIUS CONCRETS

El Teatre de Creació és un gènere de risc però ideal per grups reduïts. El mestre treballa amb els alumnes durant el primer semestre; improvisacions, textos, jocs, abstracte… Amb tota la informació de cada alumne, el mateix mestre dirigeix un muntatge de creació on els alumnes tindran la sensació de crear el seu propi muntatge i el mestre intentarà destacar i fer lluir a cadascú.

Amb aquest curs pretenem obrir el camí cap el joc teatral amb un treball de desinhibició individual i col·lectiva, de relaxació, d’expressió oral i corporal, de jocs de tota mena que obrin i socialitzin, facin sentir-se segurs i igualin a cadascú dels seus components i així fer-los més lliures.