Artcàdia

Actes i concerts cancel·lats. Curs 19/20

Benvolguts/es socis i sòcies,

Ningú preveia que amb tan poc temps les coses canviarien tan radicalment. Teníem previstos diferents concerts i actes pel curs 2019-2020 que malauradament hem hagut d’anul·lar. Ara el més important és vetllar per la salut de tothom i la responsabilitat col.lectiva.

  • 21 /03/20 “Petits Concerts” de Sant Josep a la Plaça Major, amb la participació del Cor Petits Músics i la Tradiartcàdia amb un repertori de danses tradicionals per ballar i xocolatada. A la segona part de la festa, concert dels Combos Moderns de l’ entitat amb temes “patxangueros” i servei de bar.
  • 29/03/20Excursió, dinar i Concert de l’ Orquestra Infantil a Sant Feliu del Racó.
  • 18 i 19 /04/ 20 Acampada i Concert de l’ Orquestra Juvenil a Castellar Vell
  • 10/05/20 Passejada Musical
  • 6/6/20 Mostra de Final de Curs. 10è aniversari de l’ Artcàdia
  • 2n Festival de Combos– data pendent de concretar al juny.

Cesk Freixas - Cancel·lat el concert de Manresa